Majski Hrošč

 

1. Organizator, namen in trajanje nagradne igre Majski Hrošč

Organizatorja nagradne igre " majski hrošč " (v nadaljevanju: igra) je podjetjie GLADIATOR, d.o.o., Šmartinska cesta 152,1000 Ljubljana. Podjetje je tudi upravljalec zbirke osebnih podatkov v okviru nagradne igre. Nagradna igra bo potekala od 11.05.2018 00:01 do vključno 31.05.2018 23:59. Namen nagradne igre je promocija in prodaja artiklov, ki jih je mogoče kupiti v spletni trgovini www.mobioprema.si

 

2. Osebe, ki lahko sodelujejo v nagradni igri

V igri lahko sodelujejo fizične osebe, starejše od 15 let, ki so državljani ali rezidenti Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki izpolnjujejo v teh pogojih navedene pogoje sodelovanja. Fizične osebe, ki so mlajše od 18 let, lahko v igri sodelujejo le ob predhodnem pisnem soglasju staršev oz. zakonitih zastopnikov. V igri ne morejo in ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju igre, prav tako pa tudi ne osebe, ki za organizatorja opravljajo delo ali storitve na pogodbeni podlagi. V igri tudi ne morejo in ne smejo sodelovati ožji družinski člani zgoraj navedenih oseb (zakonec oziroma oseba, s katero živi v življenjski skupnosti, ki je po zakonu izenačena z zakonsko zvezo, otroci, posvojenci, vnuku, bratje in sestre ter starši oziroma posvojitelji zaposlenega).

 

3. Način in pogoji sodelovanja v nagradni igri Majski Hrošč

Oseba lahko v nagradni igri sodeluje, če stori naslednje

 

1. Lajkaj objavo Majski Hrošč na našem fb profilu
2. Objavo deli na svojem zidu
3. Pod objavo na fb profilu komentiraj: "Sodelujem" 
 

 

4.Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Oseba lahko v nagradni igro sodeluje le 1x ne glede na to koliko objav bo delila na svojem zidu ali ne glede na to koliko všečkov bo naredila

 

5. Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrad bo organizator nagradne igre izvedel v svojih poslovnih prostorih, in izžrebance objavil vsak ponedeljek na naši facebook strani https://www.facebook.com/mobioprema/

 

6. Nagrade

Dnevna nagrada je 1x preklopna torbica ali ovitek za mobilni telefon v vrednosti do 15,00€ z ddv

Nagrade bodo med vsemi sodelujočimi, ki izpolnijo vse navedene pogoje žrebane 1x tedensko. Dodatna nagrada se podeli naključno izbranemu med vsemi sodelujočimi, ki izpolnjujejo vse navedene pogoje teh splošnih pogojev,

Denarno izplačilo nagrade ni mogoče, nagrada ni prenosljiva na tretjo osebo, prav tako ni možna zamenjava nagrade v kolikor ste jo že prejeli za drugo nagrado. V kolikor se ugotovi, da nagrajenec ni izpolnjeval pogojev za sodelovanje v igri in/ali da je kršil te pogoje, nagrajenec izgubi pravico do nagrade. V razmerju do takega nagrajenca organizator postane prost vseh obveznosti, v organizatorjevi lastni presoji pa je, da se odloči ali bo nagrado podelil komu drugemu ali ne. Sodelujoči v igri se odpoveduje kakršnimkoli zahtevkom do organizatorja, povezanih s sodelovanjem v igri in koriščenjem nagrade (npr. stroškov prevzema nagrade).

Sodelujoči sodeluje v igri na lastno odgovornost. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnekoli nezaželene posledice ali poškodbe, ki bi jih sodelujoči in/ali kdorkoli tretji utrpel v posledici sodelovanja v tej igri. Organizator nagradne igre ne prevzema nikakršne odgovornosti za reklamacije za podeljene nagrade. Morebitne reklamacije nagrajenci urejajo neposredno s pooblaščenim servisom oz. uradnim prodajalcem, kot je navedeno v dokumentih proizvajalca. Navedeni dokumenti so priloženi nagradi. Organizator nagradne igre tudi ne prevzema nikakršne odgovornosti za izgubo ali poškodovanje pošiljk, ki jih bo po pošti poslal sodelujočim oz. nagrajencem v nagradni igri. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), lahko organizator igro tudi odpove.

Za dodatne informacije lahko zainteresirana oseba tudi piše na naslov info@mobioprema.si s pripisom "Majski Hrošč".

Po poteku 60 dni od zaključka nagradne igre organizator ni dolžan sprejeti nikakršnih pritožb v zvezi z nagradno igro S sodelovanjem v igri se sodelujoči strinja z določili teh pogojev. Izbran artikel iz spletne strani lahko le izberete v kolikor je na zalogi, če všečnega artikla ni na zalogi morate izbrati drugega. V kolikor boste zbrali artikle v vrednosti naprimer 9,99€ se bo štelo da je nagradna igra za vas zaključena, kjub temu da ni dosežen znesek 15,00€, 

 

8. Dostava in izročitev nagrad

Nagrajenci se zavezujejo, da bodo za namen izročitve nagrad in urejanje dokumentacije sodelovali z organizatorjem nagradne igr. O prejemu nagrade bo organizator nagrajence glavne nagrade in druge nagrade obvestil osebno na zaključnem dogodku, pri čemer se bo organizator z nagrajenci dogovoril tudi o podrobnostih nagrade in od njih pridobil podatke, ki jih bo potreboval za izročitev nagrade (naslov, poštna številka, davčna številka, tel. številka). O prejemu dodatne nagrade bo organizator nagrajenca obvestil po elektronski pošti, ki jo je navedla oseba, ki je sodelovala v nagradni igri, in sicer najkasneje v roku 8 dni od dneva žrebanja, ki bo ravno tako na zaključnem dogodku, pri čemer ser bo organizator z nagrajencem dogovoril tudi o podrobnostih glede prevzema nagrade in od njega pridobil podatke, ki jih bo potreboval za izročitev nagrade (naslov, pošta številka, davčna številka, tel. številka).

Nagrade se izžrebancem v nagradni igri ne podelijo v naslednjih primerih:

• V kolikor izžrebanec organizatorju igre ne bo posredoval zahtevanih podatkov ali jih ne bo posredoval v razumnem roku, ki bo naveden v obvestilu o prejemu nagrade

• V kolikor bo nagrajenec namerno ali pomotoma posredoval nepravilne podatke

Nagrada, ki iz kateregakoli od zgornjih razlogov ne bo izročena nagrajencu žrebanja, šteje za ne podeljeno.

Dodatno nagrado bo organizator igre nagrajencu dostavil po priporočeni pošti, oz. izročil na svojem poslovnem naslovu najkasneje v roku 30 dni od dneva žrebanja. V primeru, da se bo nagrada, ki je bila nagrajencu poslana po pošti, vrnila na naslov organizatorja, bo slednji nagrajenca v nadaljnjih 8 dneh obvestil, da se je nagrada vrnila na naslov organizatorja in da lahko nagrajenec nagrado prevzame v roku 10 dni od dneva prejema obvestila. V primeru, da nagrajenec tudi v dodatnem 10 dnevnem roku nagrade ne bi prevzel, izgubi pravico do nagrade. Ta nagrada se šteje kot nepodeljena.

Šteje, da je nagrada izročena nagrajencu, ko jo organizator pošlje na naslov, ki ga je navedel nagrajenec. Strošek dostave nagrade po pošti prevzame organizator. V primeru, da je nagrajena mladoletna oseba ali oseba z odvzeto poslovno sposobnostjo, je za prevzem nagrade nujna prisotnost zakonitega zastopnika te osebe, pri čemer mora zakonit zastopnik organizatorju igre predložiti na vpogled osebni dokument nagrajenca in svoj osebni dokument. S tem, ko je organizator na naslov, ki ga je navedel nagrajenec, poslal nagrado, prenehajo vse obveznosti organizatorja do nagrajenca.

 

9. Osebni podatki
Sodelujoči izrecno soglašajo, da lahko organizator in izvajalec kot upravljavca osebnih podatkov podatke, ki jih je od njih pridobil, samostojno in po lastni presoji obdeluje izključno za naslednje namene:

• izvedba nagradne igre v vseh vidikih;

• obveščanje nagrajencev o rezultatu žrebanja nagrajencev;

• objava nagrajencev na spletni strani nagradne igre;

• objava nagrajencev v e-poštnih sporočilih, ki bodo poslana z namenom obveščanja vsem sodelujočim;

• statistične in tržne analize ter segmentacija sodelujočih;
 

7. Davčne obveznosti

Organizator bo za nagrajenca od navedene vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. V ta namen je dolžan nagrajenec organizatorju še pred prevzemom nagrade sporočiti svojo davčno številko. V kolikor nagrajenec organizatorju svoje davčne številke nebi sporočil, se šteje, da se je nagradi odpovedal. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme nagrajenca oz. njegovega starša ali zakonitega zastopnika v kolikor je nagrajenec mlajši od 18 let. Organizator bo za namen izpolnitve dohodninske napovedi nagrajence ob koncu dohodninskega leta obvestil o vrednosti prejete nagrade.

 

 

Ljubljana 11.05.2018

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih